Kárnyáczki Zsuzsanna; Béri Béla; Fenyvessy József; Csanádi József:
Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (40).
pp. 33-36.
ISSN 1587-1282
(2010)
Előnézet |
Szöveg
K.ZSactaagrcikk2701-ArticleText-4759-1-10-20190619.pdf - Megjelent verzió Download (96kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS | ||||
Publikáció dátuma: | 2010 | ||||
Szám: | 40 | ||||
Oldalak: | pp. 33-36 | ||||
ISSN: | 1587-1282 | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | magyar | ||||
MTMT rekordazonosító: | 1888310 | ||||
Dátum: | 2021. Jan. 21. 12:41 | ||||
Utolsó módosítás: | 2021. Jan. 21. 12:41 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20306 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |