Structural characterization of allomelanin from black oat

Varga Mónika; Berkesi Ottó; Darula Zsuzsanna; May Nóra Veronika; Palágyi András: Structural characterization of allomelanin from black oat.
PHYTOCHEMISTRY, 130. pp. 313-320. ISSN 0031-9422 (2016)

[thumbnail of 1-s2.0-S0031942216301297-main.pdf] Szöveg
1-s2.0-S0031942216301297-main.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (808kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: PHYTOCHEMISTRY
Publikáció dátuma: 2016
Kötet: 130
Oldalak: pp. 313-320
ISSN: 0031-9422
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3123869
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.phytochem.2016.07.002
Dátum: 2020. Aug. 27. 09:23
Utolsó módosítás: 2020. Aug. 27. 09:23
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19375
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 49 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben