Varga Mónika; Berkesi Ottó; Darula Zsuzsanna; May Nóra Veronika; Palágyi András:
Structural characterization of allomelanin from black oat.
PHYTOCHEMISTRY, 130.
pp. 313-320.
ISSN 0031-9422
(2016)
![]() |
Szöveg
1-s2.0-S0031942216301297-main.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (808kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | PHYTOCHEMISTRY | |||||
Publikáció dátuma: | 2016 | |||||
Kötet: | 130 | |||||
Oldalak: | pp. 313-320 | |||||
ISSN: | 0031-9422 | |||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 3123869 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.phytochem.2016.07.002 | |||||
Dátum: | 2020. Aug. 27. 09:23 | |||||
Utolsó módosítás: | 2020. Aug. 27. 09:23 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19375 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 60 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |