Some aspect of consumers' habit by fermented milk products

Lendvai Edina; Csanádi József: Some aspect of consumers' habit by fermented milk products.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA (1-2). pp. 74-79. ISSN 1788-6392 (2013)

[thumbnail of Someaspects.pdf]
Előnézet
Szöveg
Someaspects.pdf - Megjelent verzió

Download (54kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
Publikáció dátuma: 2013
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 74-79
ISSN: 1788-6392
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2208478
Dátum: 2020. Júl. 24. 12:53
Utolsó módosítás: 2020. Júl. 24. 12:53
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19239

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben