Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József:
Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 46 (4).
pp. 403-410.
ISSN 0139-3006
(2017)
Előnézet |
Szöveg
15882535-ActaAlimentariaTextureprofilepropertiessensoryevaluationandsusceptibilitytosyneresisofyoghurtpreparedfromlactose-freemilk.pdf - Megjelent verzió Download (265kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE |
Publikáció dátuma: | 2017 |
Kötet: | 46 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 403-410 |
ISSN: | 0139-3006 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3288137 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2016.0018 |
Dátum: | 2020. Júl. 09. 11:29 |
Utolsó módosítás: | 2020. Júl. 09. 11:29 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19128 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |