Beszédes Sándor; Jákói Zoltán; Lemmer Balázs; Czupy Imre; Hodúr Cecilia:
Detection of the efficiency of enzymatic hydrolysis and fermentation processes by dielectric measurement.
HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING, 37.
pp. 21-26.
ISSN 0864-7410
(2020)
Előnézet |
Szöveg
DETECTIONOFTHEEFFICIENCYOFENZYMATICHYDROLYSISAND.pdf - Megjelent verzió Download (282kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING |
Publikáció dátuma: | 2020 |
Kötet: | 37 |
Oldalak: | pp. 21-26 |
ISSN: | 0864-7410 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 31325482 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.17676/HAE.2020.37.2 |
Dátum: | 2020. Jún. 18. 12:25 |
Utolsó módosítás: | 2020. Jún. 18. 12:25 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18979 |
Actions (login required)
Tétel nézet |