Krisch Judit; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Vágvölgyi Csaba:
Application of immobilized cells and enzymes in the food industry.
In:
Microbial Fermentation and Enzyme Technology.
CRC Press - Taylor and Francis Group, Boca Raton (FL), pp. 115-127.
(2020)
ISBN 9780429061257
Előnézet |
Szöveg
Krischetal_chapter_2020.pdf - Megjelent verzió Download (2MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2020 |
Terjedelem: | 13 |
Oldalak: | pp. 115-127 |
ISBN: | 9780429061257 |
Kiadó: | CRC Press - Taylor and Francis Group |
Kiadás helye: | Boca Raton (FL) |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30796399 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1201/9780429061257-8 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2020. Jún. 18. 12:34 |
Utolsó módosítás: | 2020. Jún. 18. 12:34 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18970 |
Actions (login required)
Tétel nézet |