Application of immobilized cells and enzymes in the food industry

Krisch Judit; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Vágvölgyi Csaba: Application of immobilized cells and enzymes in the food industry.
In: Microbial Fermentation and Enzyme Technology. CRC Press - Taylor and Francis Group, Boca Raton (FL), pp. 115-127. (2020) ISBN 9780429061257

[thumbnail of Krischetal_chapter_2020.pdf]
Előnézet
Szöveg
Krischetal_chapter_2020.pdf - Megjelent verzió

Download (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2020
Terjedelem: 13
Oldalak: pp. 115-127
ISBN: 9780429061257
Kiadó: CRC Press - Taylor and Francis Group
Kiadás helye: Boca Raton (FL)
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30796399
DOI azonosító: https://doi.org/10.1201/9780429061257-8
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2020. Jún. 18. 12:34
Utolsó módosítás: 2020. Jún. 18. 12:34
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18970

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben