Krisch Judit; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Vágvölgyi Csaba:
Application of immobilized cells and enzymes in the food industry.
In:
Microbial Fermentation and Enzyme Technology.
CRC Press - Taylor and Francis Group, Boca Raton (FL), pp. 115-127.
(2020)
ISBN 9780429061257
Előnézet |
Szöveg
Krischetal_chapter_2020.pdf - Megjelent verzió Download (2MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | ||||
Publikáció dátuma: | 2020 | ||||
Terjedelem: | 13 | ||||
Oldalak: | pp. 115-127 | ||||
ISBN: | 9780429061257 | ||||
Kiadó: | CRC Press - Taylor and Francis Group | ||||
Kiadás helye: | Boca Raton (FL) | ||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 30796399 | ||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1201/9780429061257-8 | ||||
Kapcsolódó URL-ek: | |||||
Dátum: | 2020. Jún. 18. 12:34 | ||||
Utolsó módosítás: | 2020. Jún. 18. 12:34 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18970 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |