Takó Miklós; Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kotogán Alexandra; Kerekes Erika Beáta; Papp Tamás; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba:
Fermentative and enzyme-assisted production of phenolic antioxidants from plant residues.
In:
Microbial Fermentation and Enzyme Technology.
CRC Press - Taylor and Francis Group, Boca Raton (FL), pp. 175-193.
(2020)
ISBN 9780429061257
Szöveg
Takoetal_chapter_2020.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (883kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2020 |
Terjedelem: | 19 |
Oldalak: | pp. 175-193 |
ISBN: | 9780429061257 |
Kiadó: | CRC Press - Taylor and Francis Group |
Kiadás helye: | Boca Raton (FL) |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30796371 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1201/9780429061257-12 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2020. Jún. 18. 12:34 |
Utolsó módosítás: | 2020. Jún. 18. 12:34 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18969 |
Actions (login required)
Tétel nézet |