Differential epidemiology and antibiotic-resistance of lactose fermenting and non-fermenting Escherichia coli : Is it just a matter of taste?

Gajdács Márió; Pappné Ábrók Marianna; Lázár Andrea; Burián Katalin: Differential epidemiology and antibiotic-resistance of lactose fermenting and non-fermenting Escherichia coli : Is it just a matter of taste?
Biologia Futura, 71 (1-2). pp. 175-182. ISSN 2676-8615 (2020)

[thumbnail of 31325788.pdf]
Előnézet
Szöveg
31325788.pdf - Elfogadott verzió

Download (152kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Biologia Futura
Publikáció dátuma: 2020
Kötet: 71
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 175-182
ISSN: 2676-8615
Kar/Egység: Általános Orvostudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31325788
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s42972-020-00008-9
Dátum: 2020. Jún. 05. 09:11
Utolsó módosítás: 2020. Okt. 21. 17:19
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18796
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 8 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben