Barczi Attila and Szalai Dániel Ákos and Nagy Valéria:
Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során.
In:
Magasabb (helyi) hozzáadott érték, mint a vidék kitörési lehetősége – II. Nemzetközi Vidékfejlesztési Tudományos Konferencia.
Szent István University, Szarvas, pp. 262-267.
(2018)
ISBN 9789632697987
Preview |
Text
30391362.pdf - Published Version Download (461kB) | Preview |
Creators: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Item Type: | Book Section | |||
Date: | 2018 | |||
Number of Pages: | 6 | |||
Page Range: | pp. 262-267 | |||
ISBN: | 9789632697987 | |||
Publisher: | Szent István University | |||
Place of Publication: | Szarvas | |||
Faculty/Unit: | Faculty of Agriculture Faculty of Engineering |
|||
Institution: | University of Szeged (2000-) | |||
Language: | Hungarian | |||
MTMT rekordazonosító: | 30391362 | |||
Date Deposited: | 2020. Apr. 03. 12:23 | |||
Last Modified: | 2020. Apr. 03. 12:23 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18475 |
Actions (login required)
View Item |