Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során

Barczi Attila and Szalai Dániel Ákos and Nagy Valéria: Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során.
In: Magasabb (helyi) hozzáadott érték, mint a vidék kitörési lehetősége – II. Nemzetközi Vidékfejlesztési Tudományos Konferencia. Szent István University, Szarvas, pp. 262-267. (2018) ISBN 9789632697987

[thumbnail of 30391362.pdf]
Preview
Text
30391362.pdf - Published Version

Download (461kB) | Preview
Item Type: Book Section
Date: 2018
Number of Pages: 6
Page Range: pp. 262-267
ISBN: 9789632697987
Publisher: Szent István University
Place of Publication: Szarvas
Faculty/Unit: Faculty of Agriculture
Faculty of Engineering
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 30391362
Date Deposited: 2020. Apr. 03. 12:23
Last Modified: 2020. Apr. 03. 12:23
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18475

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year