Barczi Attila and Szalai Dániel Ákos and Nagy Valéria:
Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során.
In:
Magasabb (helyi) hozzáadott érték, mint a vidék kitörési lehetősége – II. Nemzetközi Vidékfejlesztési Tudományos Konferencia.
Szent István University, Szarvas, pp. 262-267.
(2018)
ISBN 9789632697987
Preview |
Text
30391362.pdf - Published Version Download (461kB) | Preview |
Item Type: | Book Section |
---|---|
Date: | 2018 |
Number of Pages: | 6 |
Page Range: | pp. 262-267 |
ISBN: | 9789632697987 |
Publisher: | Szent István University |
Place of Publication: | Szarvas |
Faculty/Unit: | Faculty of Agriculture Faculty of Engineering |
Institution: | Szegedi Tudományegyetem |
Language: | Hungarian |
MTMT rekordazonosító: | 30391362 |
Date Deposited: | 2020. Apr. 03. 12:23 |
Last Modified: | 2020. Apr. 03. 12:23 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18475 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |