Plant Phenolics and Phenolic-Enriched Extracts as Antimicrobial Agents against Food-Contaminating Microorganisms

Takó Miklós; Kerekes Erika Beáta; Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kotogán Alexandra; Papp Tamás; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba: Plant Phenolics and Phenolic-Enriched Extracts as Antimicrobial Agents against Food-Contaminating Microorganisms.
ANTIOXIDANTS, 9 (2). Azonosító: 165-Terjedelem: 20 p. ISSN 2076-3921 (2020)

[thumbnail of 31185368.pdf]
Előnézet
Szöveg
31185368.pdf - Megjelent verzió

Download (746kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ANTIOXIDANTS
Publikáció dátuma: 2020
Kötet: 9
Szám: 2
Oldalak: Azonosító: 165-Terjedelem: 20 p
ISSN: 2076-3921
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31185368
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/antiox9020165
Dátum: 2020. Feb. 21. 14:22
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 24. 11:08
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18276
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 140 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben