Kovács Róbertné; Keszthelyi-Szabó Gábor; Szendrő Péter:
Enhancing biogas production kinetic of meat industrial wastewater by microwave pretreatment.
HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING (34).
pp. 44-48.
ISSN 0864-7410
(2018)
Szöveg
HUNGARIANAGRICULTURALENGINEERING_34.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (337kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING |
Publikáció dátuma: | 2018 |
Szám: | 34 |
Oldalak: | pp. 44-48 |
ISSN: | 0864-7410 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30545002 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.17676/HAE.2018.34.44 |
Dátum: | 2019. Nov. 22. 15:18 |
Utolsó módosítás: | 2019. Nov. 22. 15:18 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/17456 |
Actions (login required)
Tétel nézet |