Effects of ozonation on the ultrafiltration of meat industry wastewater

Hodúr Cecilia; Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Effects of ozonation on the ultrafiltration of meat industry wastewater.
ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL, 17 (2). pp. 267-272. ISSN 1582-9596 (2018)

[thumbnail of Effectsofozonationontheultrafiltrationofmeatindustrywastewater.pdf] Szöveg
Effectsofozonationontheultrafiltrationofmeatindustrywastewater.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (419kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 17
Szám: 2
Oldalak: pp. 267-272
ISSN: 1582-9596
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3361072
DOI azonosító: https://doi.org/10.30638/eemj.2018.028
Dátum: 2019. Szep. 05. 10:38
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 05. 10:38
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/16655
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben