Molnar Dunja; Rimac Brnčić Suzana; Vujić Lovorka; Gyimes Ernő; Krisch Judit:
Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder.
CROATIAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY, BIOTECHNOLOGY AND NUTRITION, 10 (1-2).
pp. 31-36.
ISSN 1847-3423
(2015)
Előnézet |
Szöveg
Molnar_et_al.pdf - Megjelent verzió Download (402kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | CROATIAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY, BIOTECHNOLOGY AND NUTRITION | |||||
Publikáció dátuma: | 2015 | |||||
Kötet: | 10 | |||||
Szám: | 1-2 | |||||
Oldalak: | pp. 31-36 | |||||
ISSN: | 1847-3423 | |||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 3002144 | |||||
Kapcsolódó URL-ek: | ||||||
Dátum: | 2019. Júl. 11. 15:19 | |||||
Utolsó módosítás: | 2019. Júl. 11. 15:19 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/16106 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |