Hor P.K.; Ray Mousumi; Pal S.; Ghosh Kuntal; Soren Jyoti Prakash; Maiti S.; Bera D.; Singh S.; Dwivedi S.; Takó Miklós:
Some Functional Properties of khambir, an Ethnic Fermented Cereal-Based Food of Western Himalayas.
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, 10.
Azonosító: 730-Terjedelem: 13 p.
ISSN 1664-302X
(2019)
Előnézet |
Szöveg
Horetal_FrontiersinMicrobiology_2019.pdf - Megjelent verzió Download (7MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | FRONTIERS IN MICROBIOLOGY | ||||||||||
| Publikáció dátuma: | 2019 | ||||||||||
| Kötet: | 10 | ||||||||||
| Oldalak: | Azonosító: 730-Terjedelem: 13 p | ||||||||||
| ISSN: | 1664-302X | ||||||||||
| Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | ||||||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||||||
| Nyelv: | angol | ||||||||||
| MTMT rekordazonosító: | 30644251 | ||||||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.00730 | ||||||||||
| Dátum: | 2019. Ápr. 26. 09:11 | ||||||||||
| Utolsó módosítás: | 2019. Júl. 03. 09:50 | ||||||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15242 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 13 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika