Guzsvány Valéria; Anojčić Jasmina; Vajdle Olga; Radulović Emil; Madarász Dániel; Kónya Zoltán:
Amperometric Determination of Glucose in White Grape and in Tablets as Ingredient by Screen-Printed Electrode Modified with Glucose Oxidase and Composite of Platinum and Multiwalled Carbon Nanotubes.
FOOD ANALYTICAL METHODS, 12 (2).
pp. 570-580.
ISSN 1936-9751
(2019)
Szöveg
food_guzsvany.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (1MB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD ANALYTICAL METHODS |
Publikáció dátuma: | 2019 |
Kötet: | 12 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 570-580 |
ISSN: | 1936-9751 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30316998 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s12161-018-1387-7 |
Dátum: | 2019. Már. 27. 09:21 |
Utolsó módosítás: | 2019. Már. 27. 09:21 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14969 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 11 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |