A New Concept to Secure Food Safety Standards against Fusarium Species and Aspergillus Flavus and Their Toxins in Maize

Szabó Balázs; Tóth Beáta; Tóth Toldine Éva; Varga Mónika; Kovács Nándor; Kocsubé Sándor: A New Concept to Secure Food Safety Standards against Fusarium Species and Aspergillus Flavus and Their Toxins in Maize.
TOXINS, 10 (9). Azonosító: 372-Terjedelem: 25 p.. ISSN 2072-6651 (2018)

[thumbnail of toxins-10-00372.pdf]
Előnézet
Szöveg
toxins-10-00372.pdf - Megjelent verzió

Download (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: TOXINS
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 10
Szám: 9
Oldalak: Azonosító: 372-Terjedelem: 25 p.
ISSN: 2072-6651
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30548271
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/toxins10090372
Dátum: 2019. Már. 06. 14:09
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 25. 11:33
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14812
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 24 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben