Total anthocyanin, flavonoid, polyphenol and tannin contents of seven pomegranate cultivars grown in Iran

Mottaghipisheh Javad; Ayanmanesh Mehdi; Babadayei-Samani Ramin; Javid Alireza; Sanaeifard Mina: Total anthocyanin, flavonoid, polyphenol and tannin contents of seven pomegranate cultivars grown in Iran.
ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA, 17 (3). pp. 211-217. ISSN 1644-0730 (2018)

[thumbnail of 2_3_20181.pdf] Szöveg
2_3_20181.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (395kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 17
Szám: 3
Oldalak: pp. 211-217
ISSN: 1644-0730
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30311158
DOI azonosító: https://doi.org/10.17306/J.AFS.2018.0584
Dátum: 2019. Jan. 09. 10:31
Utolsó módosítás: 2019. Jan. 09. 10:31
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14313
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben