Mottaghipisheh Javad; Ayanmanesh Mehdi; Babadayei-Samani Ramin; Javid Alireza; Sanaeifard Mina:
Total anthocyanin, flavonoid, polyphenol and tannin contents of seven pomegranate cultivars grown in Iran.
ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA, 17 (3).
pp. 211-217.
ISSN 1644-0730
(2018)
Szöveg
2_3_20181.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (395kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA |
Publikáció dátuma: | 2018 |
Kötet: | 17 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 211-217 |
ISSN: | 1644-0730 |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30311158 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.17306/J.AFS.2018.0584 |
Dátum: | 2019. Jan. 09. 10:31 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jan. 09. 10:31 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14313 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |