Pálfi Zita; Szekeres András; Szűcs Erzsébet; Villangó Szabolcs; Bálo Borbála; Zsófi Zsolt:
A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire.
BORÁSZATI FÜZETEK, Külön kiadvány.
pp. 55-57.
ISSN 1217-9337
(2015)
Szöveg
Szőlőtermesztési és Borászati Tudományos Konferencia_A szüreti időpont....pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (4MB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | BORÁSZATI FÜZETEK |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | Külön kiadvány |
Oldalak: | pp. 55-57 |
ISSN: | 1217-9337 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 2937002 |
Dátum: | 2018. Dec. 18. 16:18 |
Utolsó módosítás: | 2024. Nov. 21. 10:19 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14197 |
Actions (login required)
Tétel nézet |