A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire

Pálfi Zita; Szekeres András; Szűcs Erzsébet; Villangó Szabolcs; Bálo Borbála; Zsófi Zsolt: A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire.
BORÁSZATI FÜZETEK, Külön kiadvány. pp. 55-57. ISSN 1217-9337 (2015)

[thumbnail of Szőlőtermesztési és Borászati Tudományos Konferencia_A szüreti időpont....pdf] Szöveg
Szőlőtermesztési és Borászati Tudományos Konferencia_A szüreti időpont....pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (4MB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: BORÁSZATI FÜZETEK
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: Külön kiadvány
Oldalak: pp. 55-57
ISSN: 1217-9337
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 2946347
Dátum: 2018. Dec. 18. 16:18
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 01. 10:36
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14197

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben