Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis

Szép Angéla, Kertész Szabolcs, Beszédes Sándor, László Zsuzsanna, Hodúr Cecilia: Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis.
Journal on Processing and Energy in Agriculture - Casopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi (PTEP), 13 (3). pp. 271-273. ISSN 1821-4487 (2009)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
Effects_of_pectinase_and_cellulase.pdf - Megjelent verzió

Download (188kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Horváth Edina Helga
A mű MTMT azonosítója: 1605886
Dátum: 2012. Szep. 18. 08:47
Utolsó módosítás: 2017. Okt. 17. 09:32
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1405

Az archívumban megtalálható verziók

  • Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis. (deposited 2012. Szep. 18. 08:47) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben