Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis

Szép Angéla, Kertész Szabolcs, Beszédes Sándor, László Zsuzsanna, Hodúr Cecilia: Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis.
Journal on Processing and Energy in Agriculture - Casopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi (PTEP), 13 (3). pp. 271-273. ISSN 1821-4487 (2009)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
PDF
Effects_of_pectinase_and_cellulase.pdf

Download (184Kb)
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 1605886
Dátum: 2012. Szep. 18. 08:47
Utolsó módosítás: 2013. Jan. 09. 16:57
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1405

Az archívumban megtalálható verziók

  • Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis. (deposited 2012. Szep. 18. 08:47) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet