Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis

Szép Angéla; Kertész Szabolcs; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia: Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis.
Journal on Processing and Energy in Agriculture - Casopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi (PTEP), 13 (3). pp. 271-273. ISSN 1821-4487 (2009)

[thumbnail of Effects_of_pectinase_and_cellulase.pdf]
Előnézet
Szöveg
Effects_of_pectinase_and_cellulase.pdf - Megjelent verzió

Download (188kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Journal on Processing and Energy in Agriculture - Casopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi (PTEP)
Publikáció dátuma: 2009
Kötet: 13
Szám: 3
Oldalak: pp. 271-273
ISSN: 1821-4487
Kiadó: National Society of Processing and Energy in Agriculture
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1605886
Dátum: 2012. Szep. 18. 08:47
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 12. 14:00
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1405

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben