Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis

Pap Nóra, Kertész Szabolcs, Pongrácz Éva, Myllykoski Liisa, Keiski Riita L., Vatai Gyula, László Zsuzsanna, Beszédes Sándor, Hodúr Cecilia: Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis.
Desalination, 241 (1-3). pp. 256-264. ISSN 0011-9164 (2009)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
PDF
Concentration_of_blackcurrant.pdf

Download (360Kb)
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 1174614
DOI azonosító: doi: 10.1016/j.desal.2008.01.069
Dátum: 2012. Szep. 18. 08:37
Utolsó módosítás: 2013. Jan. 29. 10:07
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1403

Az archívumban megtalálható verziók

  • Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis. (deposited 2012. Szep. 18. 08:37) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet