Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis

Pap Nóra; Kertész Szabolcs; Pongrácz Éva; Myllykoski Liisa; Keiski Riita L.; Vatai Gyula; László Zsuzsanna; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia: Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis.
Desalination, 241 (1-3). pp. 256-264. ISSN 0011-9164 (2009)

[thumbnail of Concentration_of_blackcurrant.pdf]
Előnézet
Szöveg
Concentration_of_blackcurrant.pdf - Megjelent verzió

Download (369kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Desalination
Publikáció dátuma: 2009
Kötet: 241
Szám: 1-3
Oldalak: pp. 256-264
ISSN: 0011-9164
Kiadó: Elsevier
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1174614
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.desal.2008.01.069
Dátum: 2012. Szep. 18. 08:37
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 12. 13:55
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1403
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 24 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben