Antimicrobial activity of grape, apple and pitahaya residue extracts after carbohydrase treatment against food-related bacteria

Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kerekes Erika Beáta; Kotogán Alexandra; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit; Takó Miklós: Antimicrobial activity of grape, apple and pitahaya residue extracts after carbohydrase treatment against food-related bacteria.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 100. pp. 416-425. ISSN 0023-6438 (2019)

[thumbnail of Zambrano_et al_10.1016@j.lwt.2018.10.044.pdf] Szöveg
Zambrano_et al_10.1016@j.lwt.2018.10.044.pdf - Benyújtott verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (638kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2019
Kötet: 100
Oldalak: pp. 416-425
ISSN: 0023-6438
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30307693
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.10.044
Dátum: 2018. Nov. 15. 09:02
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 15. 09:02
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14022
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 28 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben