Jákói Zoltán; Lemmer Balázs; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia:
Comparison of the efficiency of microwave assisted acidic- and alkaline pretreatment on the aerobic and anaerobic biodegradability of sludge.
In:
Researched Risk Factors of Food Chain.
Szent István Egyetemi Kiadó, Gödöllő, pp. 83-86.
(2018)
ISBN 9789632697758
Előnézet |
Szöveg
Comparison of the efficiency RFFC2018.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2018 |
Terjedelem: | 4 |
Oldalak: | pp. 83-86 |
ISBN: | 9789632697758 |
Kiadó: | Szent István Egyetemi Kiadó |
Kiadás helye: | Gödöllő |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30309787 |
Dátum: | 2018. Nov. 14. 09:51 |
Utolsó módosítás: | 2022. Nov. 29. 05:48 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14012 |
Actions (login required)
Tétel nézet |