Jákói Zoltán; Lemmer Balázs; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia:
Comparison of the efficiency of microwave assisted acidic- and alkaline pretreatment on the aerobic and anaerobic biodegradability of sludge.
In:
Researched Risk Factors of Food Chain.
Szent István Egyetemi Kiadó, Gödöllő, pp. 83-86.
(2018)
ISBN 9789632697758
Előnézet |
Szöveg
Comparison of the efficiency RFFC2018.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||||
|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Könyv része | ||||
| Publikáció dátuma: | 2018 | ||||
| Terjedelem: | 4 | ||||
| Oldalak: | pp. 83-86 | ||||
| ISBN: | 9789632697758 | ||||
| Kiadó: | Szent István Egyetemi Kiadó | ||||
| Kiadás helye: | Gödöllő | ||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
| Nyelv: | angol | ||||
| MTMT rekordazonosító: | 30309787 | ||||
| Dátum: | 2018. Nov. 14. 09:51 | ||||
| Utolsó módosítás: | 2022. Nov. 29. 05:48 | ||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14012 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika