Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel

Géczi, Gábor, Beszédes, Sándor, Szabó, Gábor György: Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel.
Mezőgazdasági Technika, 53 (3). pp. 2-4. ISSN 0026-1890 (2012)

This is the latest version of this item.

[img]
Preview
Text
Élelmiszeripari_szennyvizek_biológiai_lebonthatóságának_növelése_termikus_előkezelésekkel-jav.pdf - Published Version

Download (3MB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Mezőgazdasági Technika
Date: 2012
Volume: 53
Number: 3
Page Range: pp. 2-4
ISSN: 0026-1890
Publisher: VM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet
Faculty: Faculty of Engineering
Department: Folyamatmérnöki Intézet
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT id: 1973695
Date Deposited: 2012. Sep. 18. 07:52
Last Modified: 2018. Jul. 10. 14:20
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1400

Available Versions of this Item

  • Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel. (2012. Sep. 18. 07:52) [Currently Displayed]

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year