Géczi Gábor and Beszédes Sándor and Szabó Gábor György:
Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel.
Mezőgazdasági Technika, 53 (3).
pp. 2-4.
ISSN 0026-1890
(2012)
Preview |
Text
Élelmiszeripari_szennyvizek_biológiai_lebonthatóságának_növelése_termikus_előkezelésekkel-jav.pdf - Published Version Download (3MB) | Preview |
Creators: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | |||
Journal or Publication Title: | Mezőgazdasági Technika | |||
Date: | 2012 | |||
Volume: | 53 | |||
Number: | 3 | |||
Page Range: | pp. 2-4 | |||
ISSN: | 0026-1890 | |||
Publisher: | VM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet | |||
Faculty/Unit: | Faculty of Engineering | |||
Department: | Folyamatmérnöki Intézet | |||
Institution: | University of Szeged (2000-) | |||
Language: | Hungarian | |||
MTMT rekordazonosító: | 1973695 | |||
Date Deposited: | 2012. Sep. 18. 07:52 | |||
Last Modified: | 2018. Jul. 10. 14:20 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1400 |
Actions (login required)
View Item |