Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel

Géczi Gábor, Beszédes Sándor, Szabó Gábor György: Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel.
Mezőgazdasági Technika, 53 (3). pp. 2-4. ISSN 0026-1890 (2012)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
Élelmiszeripari_szennyvizek_biológiai_lebonthatóságának_növelése_termikus_előkezelésekkel-jav.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Horváth Edina Helga
A mű MTMT azonosítója: 1973695
Dátum: 2012. Szep. 18. 07:52
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 22. 11:06
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1400

Az archívumban megtalálható verziók

  • Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel. (deposited 2012. Szep. 18. 07:52) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben