Géczi Gábor and Beszédes Sándor and Szabó Gábor György:
Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel.
Mezőgazdasági Technika, 53 (3).
pp. 2-4.
ISSN 0026-1890
(2012)
Preview |
Text
Élelmiszeripari_szennyvizek_biológiai_lebonthatóságának_növelése_termikus_előkezelésekkel-jav.pdf - Published Version Download (3MB) | Preview |
| Creators: |
|
|||
|---|---|---|---|---|
| Item Type: | Journal Article | |||
| Journal or Publication Title: | Mezőgazdasági Technika | |||
| Date: | 2012 | |||
| Volume: | 53 | |||
| Number: | 3 | |||
| Page Range: | pp. 2-4 | |||
| ISSN: | 0026-1890 | |||
| Publisher: | VM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet | |||
| Faculty/Unit: | Faculty of Engineering | |||
| Department: | Folyamatmérnöki Intézet | |||
| Institution: | University of Szeged (2000-) | |||
| Language: | Hungarian | |||
| MTMT rekordazonosító: | 1973695 | |||
| Date Deposited: | 2012. Sep. 18. 07:52 | |||
| Last Modified: | 2018. Jul. 10. 14:20 | |||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1400 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |


Download Statistics
Download Statistics