Géczi Gábor; Beszédes Sándor; Szabó Gábor György:
Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel.
Mezőgazdasági Technika, 53 (3).
pp. 2-4.
ISSN 0026-1890
(2012)
Előnézet |
Szöveg
Élelmiszeripari_szennyvizek_biológiai_lebonthatóságának_növelése_termikus_előkezelésekkel-jav.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Mezőgazdasági Technika |
Publikáció dátuma: | 2012 |
Kötet: | 53 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 2-4 |
ISSN: | 0026-1890 |
Kiadó: | VM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1973695 |
Dátum: | 2012. Szep. 18. 07:52 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 10. 14:20 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1400 |
Actions (login required)
Tétel nézet |