Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel

Géczi Gábor; Beszédes Sándor; Szabó Gábor György: Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel.
Mezőgazdasági Technika, 53 (3). pp. 2-4. ISSN 0026-1890 (2012)

[thumbnail of Élelmiszeripari_szennyvizek_biológiai_lebonthatóságának_növelése_termikus_előkezelésekkel-jav.pdf]
Előnézet
Szöveg
Élelmiszeripari_szennyvizek_biológiai_lebonthatóságának_növelése_termikus_előkezelésekkel-jav.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Mezőgazdasági Technika
Publikáció dátuma: 2012
Kötet: 53
Szám: 3
Oldalak: pp. 2-4
ISSN: 0026-1890
Kiadó: VM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1973695
Dátum: 2012. Szep. 18. 07:52
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 10. 14:20
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1400

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben