Enhanced enzymatic saccharification of agri-food solid wastes by microwave pre-treatment

Beszédes Sándor, Ábel Marietta, Szabó Gábor György, Hodúr Cecilia, László Zsuzsanna: Enhanced enzymatic saccharification of agri-food solid wastes by microwave pre-treatment.
Annals of Faculty Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering, 9 (3). pp. 453-458. ISSN 1584-2665 (2011)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
Enhanced_enzymatic_saccharification.pdf - Megjelent verzió

Download (440kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Horváth Edina Helga
A mű MTMT azonosítója: 1705698
Dátum: 2012. Szep. 13. 07:08
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 22. 11:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1329

Az archívumban megtalálható verziók

  • Enhanced enzymatic saccharification of agri-food solid wastes by microwave pre-treatment. (deposited 2012. Szep. 13. 07:08) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet