Investigation and studying of the biochemical effect of carotene dyestuff materials and capsaicin in special spice pepper (Capsicum annuum convar. longum l.) varieties

Lantos Ferenc; Fári Fanni; Györgyi Emese: Investigation and studying of the biochemical effect of carotene dyestuff materials and capsaicin in special spice pepper (Capsicum annuum convar. longum l.) varieties.
RUSSIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND SOCIO-ECONOMIC SCIENCES, 4 (64). pp. 225-231. ISSN 2226-1184 (2017)

[thumbnail of article_29.pdf]
Előnézet
Szöveg
article_29.pdf - Megjelent verzió

Download (208kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: RUSSIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND SOCIO-ECONOMIC SCIENCES
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 4
Szám: 64
Oldalak: pp. 225-231
ISSN: 2226-1184
Kar/Egység: Mezőgazdasági Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3220197
DOI azonosító: https://doi.org/10.18551/rjoas.2017-04.29
Dátum: 2018. Már. 23. 15:33
Utolsó módosítás: 2022. Szep. 26. 14:45
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13131

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben