Investigation and studying of the biochemical effect of carotene dyestuff materials and capsaicin in special spice pepper (Capsicum annuum convar. longum l.) varieties

Lantos Ferenc, Fári Fanni, Györgyi Emese: Investigation and studying of the biochemical effect of carotene dyestuff materials and capsaicin in special spice pepper (Capsicum annuum convar. longum l.) varieties.
RUSSIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND SOCIO-ECONOMIC SCIENCES, 4 (64). pp. 225-231. ISSN 2226-1184 (2017)

[img]
Előnézet
Szöveg
article_29.pdf - Megjelent verzió

Download (208kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mezőgazdasági Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 3220197
DOI azonosító: https://doi.org/10.18551/rjoas.2017-04.29
Dátum: 2018. Már. 23. 15:33
Utolsó módosítás: 2018. Már. 23. 15:43
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13131

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben