Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region

Ördög Attila; Štajner Dubravka; Popović Boris; Poór Péter; Bátori Zoltán; Tari Irma: Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region.
Journal of elementology, 23 (2). pp. 521-530. ISSN 1644-2296 (2018)

[thumbnail of Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region.pdf]
Előnézet
Szöveg
Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region.pdf - Megjelent verzió

Download (574kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Journal of elementology
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 23
Szám: 2
Oldalak: pp. 521-530
ISSN: 1644-2296
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3341028
DOI azonosító: https://doi.org/10.5601/jelem.2017.22.4.1497
Dátum: 2018. Már. 23. 13:53
Utolsó módosítás: 2022. Szep. 26. 14:22
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13126
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 6 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben