Ördög Attila; Štajner Dubravka; Popović Boris; Poór Péter; Bátori Zoltán; Tari Irma:
Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region.
Journal of elementology, 23 (2).
pp. 521-530.
ISSN 1644-2296
(2018)
Előnézet |
Szöveg
Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region.pdf - Megjelent verzió Download (574kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | Journal of elementology | ||||||
Publikáció dátuma: | 2018 | ||||||
Kötet: | 23 | ||||||
Szám: | 2 | ||||||
Oldalak: | pp. 521-530 | ||||||
ISSN: | 1644-2296 | ||||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | ||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||
Nyelv: | angol | ||||||
MTMT rekordazonosító: | 3341028 | ||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.5601/jelem.2017.22.4.1497 | ||||||
Dátum: | 2018. Már. 23. 13:53 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2022. Szep. 26. 14:22 | ||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13126 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 6 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |