Microwave–alkaline treatment for enhanced disintegration and biodegradability of meat processing sludge

Lemmer Balázs, Veszelovszki-Kovács Petra, Hodúr Cecilia, Beszédes Sándor: Microwave–alkaline treatment for enhanced disintegration and biodegradability of meat processing sludge.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 98. pp. 130-136. ISSN 1944-3994 (2017)

[img] Szöveg
Microwavealkaline_treatment_for_enhanced_disintegration_and_biodegradability_of_meat_processing_sludge_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (517kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 3323764
DOI azonosító: 10.5004/dwt.2017.21753
Dátum: 2018. Feb. 09. 08:44
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 09. 08:44
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12909

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben