Microwave–alkaline treatment for enhanced disintegration and biodegradability of meat processing sludge

Lemmer Balázs; Veszelovszki-Kovács Petra; Hodúr Cecilia; Beszédes Sándor: Microwave–alkaline treatment for enhanced disintegration and biodegradability of meat processing sludge.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 98. pp. 130-136. ISSN 1944-3994 (2017)

[thumbnail of Microwavealkaline_treatment_for_enhanced_disintegration_and_biodegradability_of_meat_processing_sludge_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
Microwavealkaline_treatment_for_enhanced_disintegration_and_biodegradability_of_meat_processing_sludge_u.pdf - Megjelent verzió

Download (517kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: DESALINATION AND WATER TREATMENT
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 98
Oldalak: pp. 130-136
ISSN: 1944-3994
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3323764
DOI azonosító: https://doi.org/10.5004/dwt.2017.21753
Dátum: 2018. Feb. 09. 08:44
Utolsó módosítás: 2020. Már. 04. 11:40
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12909
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben