Lemmer Balázs; Veszelovszki-Kovács Petra; Hodúr Cecilia; Beszédes Sándor:
Microwave–alkaline treatment for enhanced disintegration and biodegradability of meat processing sludge.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 98.
pp. 130-136.
ISSN 1944-3994
(2017)
Előnézet |
Szöveg
Microwavealkaline_treatment_for_enhanced_disintegration_and_biodegradability_of_meat_processing_sludge_u.pdf - Megjelent verzió Download (517kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | DESALINATION AND WATER TREATMENT | ||||
Publikáció dátuma: | 2017 | ||||
Kötet: | 98 | ||||
Oldalak: | pp. 130-136 | ||||
ISSN: | 1944-3994 | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 3323764 | ||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.5004/dwt.2017.21753 | ||||
Dátum: | 2018. Feb. 09. 08:44 | ||||
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 04. 11:40 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12909 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |