Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment

Zambrano Carrillo Carolina Lorena, Kotogán Alexandra, Bencsik Ottó, Papp Tamás, Vágvölgyi Csaba, Mondal Keshab Chandra, Krisch Judit, Takó Miklós: Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 89. pp. 457-465. ISSN 0023-6438 (2018)

[img] Szöveg
Zambrano_et_al_LWT_2018_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. Csak az archivum karbantartója

Download (636kB) | Másolat kérése
[img]
Előnézet
Szöveg
Zambrano et al_2018_postprint.pdf - Elfogadott verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 3293171
DOI azonosító: 10.1016/j.lwt.2017.11.025
Dátum: 2017. Dec. 05. 12:37
Utolsó módosítás: 2017. Dec. 07. 08:39
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12335

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben