Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kotogán Alexandra; Bencsik Ottó; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Mondal Keshab Chandra; Krisch Judit; Takó Miklós:
Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 89.
pp. 457-465.
ISSN 0023-6438
(2018)
|
Szöveg
Zambrano_et_al_LWT_2018_u.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (636kB) | Másolat kérése |
|
Előnézet |
Szöveg
Zambrano et al_2018_postprint.pdf - Elfogadott verzió Download (1MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | ||||||||
| Publikáció dátuma: | 2018 | ||||||||
| Kötet: | 89 | ||||||||
| Oldalak: | pp. 457-465 | ||||||||
| ISSN: | 0023-6438 | ||||||||
| Kiadó: | Academic Press, INC | ||||||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
||||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||||
| Nyelv: | angol | ||||||||
| MTMT rekordazonosító: | 3293171 | ||||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.025 | ||||||||
| Dátum: | 2017. Dec. 05. 12:37 | ||||||||
| Utolsó módosítás: | 2020. Jan. 24. 11:37 | ||||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12335 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 49 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika