Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kotogán Alexandra; Bencsik Ottó; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Mondal Keshab Chandra; Krisch Judit; Takó Miklós:
Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 89.
pp. 457-465.
ISSN 0023-6438
(2018)
Szöveg
Zambrano_et_al_LWT_2018_u.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (636kB) | Másolat kérése |
|
Előnézet |
Szöveg
Zambrano et al_2018_postprint.pdf - Elfogadott verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2018 |
Kötet: | 89 |
Oldalak: | pp. 457-465 |
ISSN: | 0023-6438 |
Kiadó: | Academic Press, INC |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3293171 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.025 |
Dátum: | 2017. Dec. 05. 12:37 |
Utolsó módosítás: | 2020. Jan. 24. 11:37 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12335 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 40 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |