Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment

Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kotogán Alexandra; Bencsik Ottó; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Mondal Keshab Chandra; Krisch Judit; Takó Miklós: Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 89. pp. 457-465. ISSN 0023-6438 (2018)

[thumbnail of Zambrano_et_al_LWT_2018_u.pdf] Szöveg
Zambrano_et_al_LWT_2018_u.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (636kB) | Másolat kérése
[thumbnail of Zambrano et al_2018_postprint.pdf]
Előnézet
Szöveg
Zambrano et al_2018_postprint.pdf - Elfogadott verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 89
Oldalak: pp. 457-465
ISSN: 0023-6438
Kiadó: Academic Press, INC
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3293171
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.025
Dátum: 2017. Dec. 05. 12:37
Utolsó módosítás: 2020. Jan. 24. 11:37
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12335
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 40 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben