Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines

Kotormán Márta, Kasi Phanindra Babu, Halász László, Borics Attila: Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines.
PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS, 24 (5). pp. 466-470. ISSN 0929-8665 (2017)

[img]
Előnézet
Szöveg
Kotorman_MS_3_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (963kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 3236647
DOI azonosító: 10.2174/0929866524666170214125847
Dátum: 2017. Nov. 08. 15:40
Utolsó módosítás: 2017. Nov. 08. 15:40
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12253

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben