Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines

Kotormán Márta; Kasi Phanindra Babu; Halász László; Borics Attila: Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines.
PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS, 24 (5). pp. 466-470. ISSN 0929-8665 (2017)

[thumbnail of Kotorman_MS_3_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
Kotorman_MS_3_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (963kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 24
Szám: 5
Oldalak: pp. 466-470
ISSN: 0929-8665
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3236647
DOI azonosító: https://doi.org/10.2174/0929866524666170214125847
Dátum: 2017. Nov. 08. 15:40
Utolsó módosítás: 2020. Már. 03. 11:42
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12253
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 10 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben