Kotormán Márta; Kasi Phanindra Babu; Halász László; Borics Attila:
Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines.
PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS, 24 (5).
pp. 466-470.
ISSN 0929-8665
(2017)
Előnézet |
Szöveg
Kotorman_MS_3_u.pdf - Elfogadott verzió Download (963kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS |
Publikáció dátuma: | 2017 |
Kötet: | 24 |
Szám: | 5 |
Oldalak: | pp. 466-470 |
ISSN: | 0929-8665 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3236647 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.2174/0929866524666170214125847 |
Dátum: | 2017. Nov. 08. 15:40 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 03. 11:42 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12253 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 10 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |