Kotormán Márta; Kasi Phanindra Babu; Halász László; Borics Attila:
Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines.
PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS, 24 (5).
pp. 466-470.
ISSN 0929-8665
(2017)
Előnézet |
Szöveg
Kotorman_MS_3_u.pdf - Elfogadott verzió Download (963kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS | ||||
Publikáció dátuma: | 2017 | ||||
Kötet: | 24 | ||||
Szám: | 5 | ||||
Oldalak: | pp. 466-470 | ||||
ISSN: | 0929-8665 | ||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 3236647 | ||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.2174/0929866524666170214125847 | ||||
Dátum: | 2017. Nov. 08. 15:40 | ||||
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 03. 11:42 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12253 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 10 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |