Comparison of the Ca2+ complexing properties of isosaccharinate and gluconate – is gluconate a reliable structural and functional model of isosaccharinate?

Dudás Csilla; Kutus Bence; Böszörményi Éva; Peintler Gábor; Kele Zoltán; Pálinkó István; Sipos Pál Miklós: Comparison of the Ca2+ complexing properties of isosaccharinate and gluconate – is gluconate a reliable structural and functional model of isosaccharinate?
DALTON TRANSACTIONS, 46 (40). pp. 13888-13896. ISSN 1477-9226 (2017)

[thumbnail of dalton46201713888_u.pdf] Szöveg
dalton46201713888_u.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (838kB) | Másolat kérése
[thumbnail of dalton46201713888_suppinf_u.pdf] Szöveg
dalton46201713888_suppinf_u.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (640kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: DALTON TRANSACTIONS
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 46
Szám: 40
Oldalak: pp. 13888-13896
ISSN: 1477-9226
Kiadó: Royal Society of Chemistry (RCS)
Kar/Egység: Általános Orvostudományi Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3261771
DOI azonosító: https://doi.org/10.1039/C7DT03120C
Dátum: 2017. Okt. 24. 09:18
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 12. 11:54
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12131
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 12 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben