Dudás Csilla; Kutus Bence; Böszörményi Éva; Peintler Gábor; Kele Zoltán; Pálinkó István; Sipos Pál Miklós:
Comparison of the Ca2+ complexing properties of isosaccharinate and gluconate – is gluconate a reliable structural and functional model of isosaccharinate?
DALTON TRANSACTIONS, 46 (40).
pp. 13888-13896.
ISSN 1477-9226
(2017)
Szöveg
dalton46201713888_u.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (838kB) | Másolat kérése |
|
Szöveg
dalton46201713888_suppinf_u.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (640kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | DALTON TRANSACTIONS | |||||||
Publikáció dátuma: | 2017 | |||||||
Kötet: | 46 | |||||||
Szám: | 40 | |||||||
Oldalak: | pp. 13888-13896 | |||||||
ISSN: | 1477-9226 | |||||||
Kiadó: | Royal Society of Chemistry (RCS) | |||||||
Kar/Egység: | Általános Orvostudományi Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
Nyelv: | angol | |||||||
MTMT rekordazonosító: | 3261771 | |||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1039/C7DT03120C | |||||||
Dátum: | 2017. Okt. 24. 09:18 | |||||||
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 12. 11:54 | |||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12131 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 12 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |