Effects of root zone temperature on blossom-end rot of sweet pepper (Capsicum annuum) fruits

Lantos Ferenc, Wachi Y, Helyes Lajos, Pék Zoltán, Tadjimamat E: Effects of root zone temperature on blossom-end rot of sweet pepper (Capsicum annuum) fruits.
OS MAMLEKETTIK UNIVERSITETININ ZHARCHISI / REPORT OF OSH STATE UNIVERSITY, 2009 (5). pp. 272-277. ISSN 1694-7452 (2009)

[img]
Előnézet
Szöveg
_0614100948_001.pdf - Megjelent verzió

Download (2932Kb) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mezőgazdasági Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Kresák Réka
A mű MTMT azonosítója: 1377065
Dátum: 2017. Jún. 14. 08:00
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 14. 10:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11581

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet