Two dietary polyphenols, fisetin and luteolin, reduce inflammation but augment DNA damage-induced toxicity in human RPE cells

Hytti Maria, Szabó Júlia Dóra, Piippo Niina, Korhonen Eveliina, Honkakoski Paavo, Kaarniranta Kai, Petrovski Goran, Kauppinen Anu: Two dietary polyphenols, fisetin and luteolin, reduce inflammation but augment DNA damage-induced toxicity in human RPE cells.
JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY, 42. pp. 37-42. ISSN 0955-2863 (2017)

[img] Szöveg
Two_dietary_polyphenols_fisetin_and_luteolin_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (771kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Cikk
Kar: Általános Orvostudományi kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Nagyné Tari Emese
A mű MTMT azonosítója: 3225121
DOI azonosító: 10.1016/j.jnutbio.2016.12.014
Dátum: 2017. Máj. 25. 12:31
Utolsó módosítás: 2017. Máj. 25. 12:31
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11441

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben