Two dietary polyphenols, fisetin and luteolin, reduce inflammation but augment DNA damage-induced toxicity in human RPE cells

Hytti Maria; Szabó Júlia Dóra; Piippo Niina; Korhonen Eveliina; Honkakoski Paavo; Kaarniranta Kai; Petrovski Goran; Kauppinen Anu: Two dietary polyphenols, fisetin and luteolin, reduce inflammation but augment DNA damage-induced toxicity in human RPE cells.
JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY, 42. pp. 37-42. ISSN 0955-2863 (2017)

[thumbnail of Two_dietary_polyphenols_fisetin_and_luteolin_u.pdf] Szöveg
Two_dietary_polyphenols_fisetin_and_luteolin_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (771kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 42
Oldalak: pp. 37-42
ISSN: 0955-2863
Kar/Egység: Általános Orvostudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3225121
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.jnutbio.2016.12.014
Dátum: 2017. Máj. 25. 12:31
Utolsó módosítás: 2022. Szep. 26. 11:41
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11441
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 35 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben