Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties

Bélafiné Bakó Katalin, Cserjési Petra, Beszédes Sándor, Csanádi Zsófia, Hodúr Cecilia: Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties.
Food and Bioprocess Technology, 5 (3). pp. 1100-1105. ISSN 1935-5130 (2012)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
Berry_pectins.pdf - Megjelent verzió

Download (240kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 1717613
DOI azonosító: 10.1007/s11947-011-0592-9
Dátum: 2012. Aug. 15. 10:03
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 24. 15:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1121

Az archívumban megtalálható verziók

  • Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties. (deposited 2012. Aug. 15. 10:03) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben