Bélafiné Bakó Katalin; Cserjési Petra; Beszédes Sándor; Csanádi Zsófia; Hodúr Cecilia:
Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties.
Food and Bioprocess Technology, 5 (3).
pp. 1100-1105.
ISSN 1935-5130
(2012)
Előnézet |
Szöveg
Berry_pectins.pdf - Megjelent verzió Download (240kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | Food and Bioprocess Technology | |||||
Publikáció dátuma: | 2012. Május 11. | |||||
Kötet: | 5 | |||||
Szám: | 3 | |||||
Oldalak: | pp. 1100-1105 | |||||
ISSN: | 1935-5130 | |||||
Kiadó: | Springer | |||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||||
Tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet | |||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 1717613 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s11947-011-0592-9 | |||||
Dátum: | 2012. Aug. 15. 10:03 | |||||
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 04. 11:32 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1121 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 34 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |