Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties

Bélafiné Bakó Katalin; Cserjési Petra; Beszédes Sándor; Csanádi Zsófia; Hodúr Cecilia: Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties.
Food and Bioprocess Technology, 5 (3). pp. 1100-1105. ISSN 1935-5130 (2012)

[thumbnail of Berry_pectins.pdf]
Előnézet
Szöveg
Berry_pectins.pdf - Megjelent verzió

Download (240kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Food and Bioprocess Technology
Publikáció dátuma: 2012. Május 11.
Kötet: 5
Szám: 3
Oldalak: pp. 1100-1105
ISSN: 1935-5130
Kiadó: Springer
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1717613
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0592-9
Dátum: 2012. Aug. 15. 10:03
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 04. 11:32
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1121
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 34 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben