Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Szabó Gábor György; Hodúr Cecilia:
Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry.
Bioresource Technology, 102 (2).
pp. 814-821.
ISSN 0960-8524
(2011)
Szöveg
Comparison_of_the_effects_of_microwave_irradiation.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (430kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Bioresource Technology |
Publikáció dátuma: | 2011 |
Kötet: | 102 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 814-821 |
ISSN: | 0960-8524 |
Kiadó: | Elsevier |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1636554 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.biortech.2010.08.121 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2012. Aug. 15. 08:49 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 04. 13:14 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1111 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 42 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |