Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry

Beszédes Sándor, László Zsuzsanna, H. Horváth Zsuzsanna, Szabó Gábor, Hodúr Cecilia: Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry.
Bioresource Technology, 102 (2). pp. 814-821. ISSN 0960-8524 (2011)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] Szöveg
Comparison_of_the_effects_of_microwave_irradiation.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. Csak az archivum karbantartója

Download (430kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Horváth Edina Helga
A mű MTMT azonosítója: 1636554
DOI azonosító: 10.1016/j.biortech.2010.08.121
Dátum: 2012. Aug. 15. 08:49
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 25. 10:40
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1111

Az archívumban megtalálható verziók

  • Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry. (deposited 2012. Aug. 15. 08:49) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben