Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry

Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Szabó Gábor György; Hodúr Cecilia: Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry.
Bioresource Technology, 102 (2). pp. 814-821. ISSN 0960-8524 (2011)

[thumbnail of Comparison_of_the_effects_of_microwave_irradiation.pdf] Szöveg
Comparison_of_the_effects_of_microwave_irradiation.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (430kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Bioresource Technology
Publikáció dátuma: 2011
Kötet: 102
Szám: 2
Oldalak: pp. 814-821
ISSN: 0960-8524
Kiadó: Elsevier
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1636554
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2010.08.121
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2012. Aug. 15. 08:49
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 04. 13:14
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1111
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 40 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben