Tannase immobilization by chitin-alginate based adsorption-entrapment technique and its exploitation in fruit juice clarification

Jana Arijit; Halder Suman Kumar; Ghosh Kuntal; Paul Tanmay; Vágvölgyi Csaba; Mondal Keshab Chandra; Mohapatra Pradeep Kumar Das: Tannase immobilization by chitin-alginate based adsorption-entrapment technique and its exploitation in fruit juice clarification.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 8 (11). pp. 2319-2329. ISSN 1935-5130 (2015)

[thumbnail of Jana_et_al_FBT_u.pdf] Szöveg
Jana_et_al_FBT_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (1MB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 8
Szám: 11
Oldalak: pp. 2319-2329
ISSN: 1935-5130
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2940287
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s11947-015-1586-9
Dátum: 2017. Már. 30. 10:20
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 10. 13:54
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11098
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 27 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben