Jana Arijit; Halder Suman Kumar; Ghosh Kuntal; Paul Tanmay; Vágvölgyi Csaba; Mondal Keshab Chandra; Mohapatra Pradeep Kumar Das:
Tannase immobilization by chitin-alginate based adsorption-entrapment technique and its exploitation in fruit juice clarification.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 8 (11).
pp. 2319-2329.
ISSN 1935-5130
(2015)
Szöveg
Jana_et_al_FBT_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (1MB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 8 |
Szám: | 11 |
Oldalak: | pp. 2319-2329 |
ISSN: | 1935-5130 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2940287 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s11947-015-1586-9 |
Dátum: | 2017. Már. 30. 10:20 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 10. 13:54 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11098 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 29 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |