Jana Arijit; Halder Suman Kumar; Ghosh Kuntal; Paul Tanmay; Vágvölgyi Csaba; Mondal Keshab Chandra; Mohapatra Pradeep Kumar Das:
Tannase immobilization by chitin-alginate based adsorption-entrapment technique and its exploitation in fruit juice clarification.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 8 (11).
pp. 2319-2329.
ISSN 1935-5130
(2015)
|
Szöveg
Jana_et_al_FBT_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (1MB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY | |||||||
| Publikáció dátuma: | 2015 | |||||||
| Kötet: | 8 | |||||||
| Szám: | 11 | |||||||
| Oldalak: | pp. 2319-2329 | |||||||
| ISSN: | 1935-5130 | |||||||
| Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
| Nyelv: | angol | |||||||
| MTMT rekordazonosító: | 2940287 | |||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s11947-015-1586-9 | |||||||
| Dátum: | 2017. Már. 30. 10:20 | |||||||
| Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 10. 13:54 | |||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11098 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 31 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika