Molecular Characterization of Black Aspergillus Species from Onion and Their Potential for Ochratoxin A and Fumonisin B2 Production

Gherbawy Youssuf; Elhariry Hesham; Kocsubé Sándor; Bahobial Abdulaziz; Deeb Bahig El; Varga János; Vágvölgyi Csaba: Molecular Characterization of Black Aspergillus Species from Onion and Their Potential for Ochratoxin A and Fumonisin B2 Production.
FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE, 12 (5). pp. 414-423. ISSN 1535-3141 (2015)

[thumbnail of Gherbawy_et_al_2015_u.pdf] Szöveg
Gherbawy_et_al_2015_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (469kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 12
Szám: 5
Oldalak: pp. 414-423
ISSN: 1535-3141
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2922393
DOI azonosító: https://doi.org/10.1089/fpd.2014.1870
Dátum: 2017. Már. 30. 10:08
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 10. 13:33
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11096
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 30 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben