Krisch Judit; Chandrasekaran Muthusamy; Kadaikunnan Shine; Alharbi Naiyf S.; Vágvölgyi Csaba:
Latest about Spoilage by Yeasts: Focus on the Deterioration of Beverages and Other Plant-Derived Products.
JOURNAL OF FOOD PROTECTION, 79 (5).
pp. 825-829.
ISSN 0362-028X
(2016)
Szöveg
Krisch_et_al_JFP_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (76kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD PROTECTION |
Publikáció dátuma: | 2016 |
Kötet: | 79 |
Szám: | 5 |
Oldalak: | pp. 825-829 |
ISSN: | 0362-028X |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3061814 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-15-324 |
Dátum: | 2017. Már. 29. 12:14 |
Utolsó módosítás: | 2019. Dec. 03. 11:58 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11092 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 12 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |