Latest about Spoilage by Yeasts: Focus on the Deterioration of Beverages and Other Plant-Derived Products

Krisch Judit; Chandrasekaran Muthusamy; Kadaikunnan Shine; Alharbi Naiyf S.; Vágvölgyi Csaba: Latest about Spoilage by Yeasts: Focus on the Deterioration of Beverages and Other Plant-Derived Products.
JOURNAL OF FOOD PROTECTION, 79 (5). pp. 825-829. ISSN 0362-028X (2016)

[thumbnail of Krisch_et_al_JFP_u.pdf] Szöveg
Krisch_et_al_JFP_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (76kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: JOURNAL OF FOOD PROTECTION
Publikáció dátuma: 2016
Kötet: 79
Szám: 5
Oldalak: pp. 825-829
ISSN: 0362-028X
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3061814
DOI azonosító: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-15-324
Dátum: 2017. Már. 29. 12:14
Utolsó módosítás: 2019. Dec. 03. 11:58
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11092
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 12 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben