Krisch Judit; Chandrasekaran Muthusamy; Kadaikunnan Shine; Alharbi Naiyf S.; Vágvölgyi Csaba:
Latest about Spoilage by Yeasts: Focus on the Deterioration of Beverages and Other Plant-Derived Products.
JOURNAL OF FOOD PROTECTION, 79 (5).
pp. 825-829.
ISSN 0362-028X
(2016)
![]() |
Szöveg
Krisch_et_al_JFP_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (76kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD PROTECTION | |||||
Publikáció dátuma: | 2016 | |||||
Kötet: | 79 | |||||
Szám: | 5 | |||||
Oldalak: | pp. 825-829 | |||||
ISSN: | 0362-028X | |||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 3061814 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-15-324 | |||||
Dátum: | 2017. Már. 29. 12:14 | |||||
Utolsó módosítás: | 2019. Dec. 03. 11:58 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11092 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 15 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |