Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles

Sárközi Kitti, Papp András, Horváth Edina, Máté Zsuzsanna, Hermesz Edit, Kozma Gábor, Zomborszki Zoltán Péter, Kálomista Ildikó, Galbács Gábor, Szabó Andrea: Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 97 (6). pp. 1717-1724. ISSN 0022-5142 (2017)

[img]
Előnézet
Szöveg
S_rk_zi_et_al_2016_Journal_of_the_Science_of_Food_and_Agriculture_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (914kB) | Előnézet
[img]
Előnézet
Szöveg
SCFA_2017_6_tartj.pdf - Megjelent verzió

Download (16MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Gyógyszerésztudományi Kar
Juhász Gyula Pedagógusképző Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 3102790
DOI azonosító: 10.1002/jsfa.7919
Dátum: 2017. Jún. 28. 10:24
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 20. 11:55
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10778

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben