Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles

Sárközi Kitti; Papp András; Horváth Edina; Máté Zsuzsanna; Hermesz Edit; Kozma Gábor; Zomborszki Zoltán Péter; Kálomista Ildikó; Galbács Gábor; Szabó Andrea: Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 97 (6). pp. 1717-1724. ISSN 0022-5142 (2017)

[thumbnail of S_rk_zi_et_al_2016_Journal_of_the_Science_of_Food_and_Agriculture_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
S_rk_zi_et_al_2016_Journal_of_the_Science_of_Food_and_Agriculture_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (914kB) | Előnézet
[thumbnail of SCFA_2017_6_tartj.pdf]
Előnézet
Szöveg
SCFA_2017_6_tartj.pdf - Megjelent verzió

Download (16MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 97
Szám: 6
Oldalak: pp. 1717-1724
ISSN: 0022-5142
Kiadó: John Wiley & Sons
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Általános Orvostudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3102790
DOI azonosító: https://doi.org/10.1002/jsfa.7919
Dátum: 2017. Jún. 28. 10:24
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 26. 11:34
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10778
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben