Sárközi Kitti; Papp András; Horváth Edina; Máté Zsuzsanna; Hermesz Edit; Kozma Gábor; Zomborszki Zoltán Péter; Kálomista Ildikó; Galbács Gábor; Szabó Andrea:
Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 97 (6).
pp. 1717-1724.
ISSN 0022-5142
(2017)
Előnézet |
Szöveg
S_rk_zi_et_al_2016_Journal_of_the_Science_of_Food_and_Agriculture_u.pdf - Elfogadott verzió Download (914kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
SCFA_2017_6_tartj.pdf - Megjelent verzió Download (16MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE |
Publikáció dátuma: | 2017 |
Kötet: | 97 |
Szám: | 6 |
Oldalak: | pp. 1717-1724 |
ISSN: | 0022-5142 |
Kiadó: | John Wiley & Sons |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar Természettudományi és Informatikai Kar Általános Orvostudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3102790 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1002/jsfa.7919 |
Dátum: | 2017. Jún. 28. 10:24 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 26. 11:34 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10778 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |