Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles

Sárközi Kitti; Papp András; Horváth Edina; Máté Zsuzsanna; Hermesz Edit; Kozma Gábor; Zomborszki Zoltán Péter; Kálomista Ildikó; Galbács Gábor; Szabó Andrea: Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 97 (6). pp. 1717-1724. ISSN 0022-5142 (2017)

[thumbnail of S_rk_zi_et_al_2016_Journal_of_the_Science_of_Food_and_Agriculture_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
S_rk_zi_et_al_2016_Journal_of_the_Science_of_Food_and_Agriculture_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (914kB) | Előnézet
[thumbnail of SCFA_2017_6_tartj.pdf]
Előnézet
Szöveg
SCFA_2017_6_tartj.pdf - Megjelent verzió

Download (16MB) | Előnézet
Szerző azonosítók:
Sárközi Kitti MTMT
Papp András MTMT
Horváth Edina MTMT
Máté Zsuzsanna MTMT
Hermesz Edit MTMT
Kozma Gábor MTMT
Zomborszki Zoltán Péter MTMT
Kálomista Ildikó MTMT
Galbács Gábor MTMT
Szabó Andrea MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 97
Szám: 6
Oldalak: pp. 1717-1724
ISSN: 0022-5142
Kiadó: John Wiley & Sons
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Általános Orvostudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3102790
DOI azonosító: https://doi.org/10.1002/jsfa.7919
Dátum: 2017. Jún. 28. 10:24
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 26. 11:34
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10778
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben