Sárközi Kitti; Papp András; Horváth Edina; Máté Zsuzsanna; Hermesz Edit; Kozma Gábor; Zomborszki Zoltán Péter; Kálomista Ildikó; Galbács Gábor; Szabó Andrea:
Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 97 (6).
pp. 1717-1724.
ISSN 0022-5142
(2017)
Előnézet |
Szöveg
S_rk_zi_et_al_2016_Journal_of_the_Science_of_Food_and_Agriculture_u.pdf - Elfogadott verzió Download (914kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
SCFA_2017_6_tartj.pdf - Megjelent verzió Download (16MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE | ||||||||||
| Publikáció dátuma: | 2017 | ||||||||||
| Kötet: | 97 | ||||||||||
| Szám: | 6 | ||||||||||
| Oldalak: | pp. 1717-1724 | ||||||||||
| ISSN: | 0022-5142 | ||||||||||
| Kiadó: | John Wiley & Sons | ||||||||||
| Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar Természettudományi és Informatikai Kar Általános Orvostudományi Kar |
||||||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||||||
| Nyelv: | angol | ||||||||||
| MTMT rekordazonosító: | 3102790 | ||||||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1002/jsfa.7919 | ||||||||||
| Dátum: | 2017. Jún. 28. 10:24 | ||||||||||
| Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 26. 11:34 | ||||||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10778 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika