Anthocyanin-rich black currant (Ribes nigrum L.) extract affords chemoprevention against diethylnitrosamine-induced hepatocellular carcinogenesis in rats

Bishayee Anupam; Mbimba Thomas; Thoppil Roslin J.; Háznagyné Radnai Erzsébet; Sipos Péter; Darvesh Altaf S.; Folkesson Hans G.; Hohmann Judit: Anthocyanin-rich black currant (Ribes nigrum L.) extract affords chemoprevention against diethylnitrosamine-induced hepatocellular carcinogenesis in rats.
Journal of Nutritional Biochemistry, 22 (11). pp. 1035-1046. ISSN 0955-2863 (2011)

[thumbnail of 1836053_Bishayee_J_Nutr_Biochem_2011.pdf] Szöveg
1836053_Bishayee_J_Nutr_Biochem_2011.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (2MB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Journal of Nutritional Biochemistry
Publikáció dátuma: 2011
Kötet: 22
Szám: 11
Oldalak: pp. 1035-1046
ISSN: 0955-2863
Kiadó: Elsevier
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Tanszék: Farmakognóziai Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1836053
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.jnutbio.2010.09.001
Dátum: 2012. Aug. 14. 09:11
Utolsó módosítás: 2018. Jún. 28. 10:48
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1077
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 104 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben